Scissor Mountains

Scissor Mountains is een prachtige plaats in het groen, gelegen net ten noorden van Arnhem op de Veluwe. Je kunt er prachtig wandelen, fietsen of paardrijden. Maar het is er bovenal fantastisch wonen en deze sfeer willen we graag met jullie delen!

Eigenaresse Laura is inmiddels al de derde generatie van een familie die actief is in de verkoop van meubels en woonaccessoires. Ooit begonnen als antiekhandel met import van meubels en kleingoed uit Frankrijk en Engeland werd het bedrijf verder uitgebreid en ontstond een succesvolle groothandel in huis- en tuindecoratie. Uit vele landen waaronder China, India, Indonesië en Gambia worden producten geïmporteerd.

Om tegemoet te komen aan de eisen van de moderne tijd breidt Laura het bedrijf verder uit met een digitaal platform. Immers: tegenwoordig is het mogelijk om vrijwel alles online te kopen. Omdat wij echter rechtstreeks bij de bron inkopen en al bijna 100 jaar ervaring hebben waar de mooiste goederen te vinden zijn kunnen wij de mooiste goederen voor de beste prijs rechtstreeks aan u leveren.